Corzi şi cordeline – pentru alpinişti şi nu numai

ianuarie 28, 2021

Firma noastră a început producţia de corzi şi cordeline în jurul anilor ‘80.  În timp am dezvoltat diverse alte tipuri de corzi şi cordeline realizate din diverse fire, în funcţie de tipul de activitate pentru care au fost gândite. Astfel avem articole realizate din poliamidă, poliester tehnic de înaltă tenacitate, polipropilenă.

Firele din care sunt realizate aceste articole este recomandat să fie viu colorate pentru a fi vizibile în diverse situaţii/ utilizări. În speologie spre exemplu acestea pot să marcheze un anumit traseu şi trebuie să fie vizibile pentru speologi.

Vedeta noastră din această gamă este Coarda statică de expediţie 10,5 mm de tip A certificată EN1891:1998, CE 2756. Aceasta se poate utiliza în diverse domenii: alpinism industrial, lucru la înălţime, speologie, operţiuni de salvare, ridicare şi coborâre sarcini, construcţii.

Prospectul complet pentru Coarda statica de expeditie 10.5 mm.

           

Alte corzi şi cordeline realizate de către noi sunt răspândite într-un câmp foarte larg de utilizări, cum ar fi: accesorii pentru alpinism, activităţi outdoor şi montane, ridicare/ coborâre/ legare de sarcini, construcţii, mobilier de grădină, susţinere pompe submersibile, tragere şi poziţionare cabluri, activităţi industriale, ancorare bannere publicitare, activităţi agricole, diverse utilizări tehnice şi industriale.

Datorită clientului nostru Ummoc Hammocks Cordelina Carpaţi a devenit accesoriu al hamacelor „gândite şi cusute în familie”, cum frumos spun cei de la Ummoc.

Un alt client (Pieltex SRL Oradea) foloseste Cordelina PES 8 mm ca suport/ susţinere pentru mânerele poşetelor şi genţilor pe care le produce.

Dacă sunteţi interesat de unul dintre articolele din această gamă, le puteţi vizualiza aici.

 

 

Postat de aura în Noutati

Testimoniale

"E important să alegem cu grijă hainele în care dormim și accesoriile care le completează. Prin urmare, colaborăm cu SC Aura SA, deoarece prin produsele lor completează ideea de confort și stare de bine, susținută de Sofiaman."

"Un furnizor tradiţional pe a cărui constanţă şi promptitudine te poți baza întotdeauna." - Angela Vasiliu

"Promptitudine şi profesionalism sunt cuvintele ce au marcat începutul colaborării firmelor noastre. Pe lângă criteriile profesionale am apreciat şi calitatea oamenilor cu care am interacţionat: deschişi, receptivi, suportivi şi foarte umani. Au venit cu sugestii şi recomandări, s-au implicat acolo unde au ştiut, au reacţionat prompt la toate solicitările noastre... Pentru întreg sprijinul acordat, pentru deschiderea de care daţi dovada cât şi pentru foarte buna gestionare a tuturor proiectelor, vă multumim!" Echipa AnneBebe - Artconfex SRL

"Mulţumim partenerului nostru, Aura S.A. Oradea, pentru promptitudinea şi seriozitatea cu care ne-a întâmpinat toate solicitările; apreciem în mod deosebit profesionalismul dovedit în cadrul tuturor proiectelor noastre şi flexibilitatea cu care s-a adaptat tuturor cererilor noastre." - Editura FEVRODEST

"De 15 ani, calitatea produselor, promptitudinea serviciilor și amabilitatea, fac din S.C. AURA S.A. unul din partenerii noştri de încredere." - Travel Sport

"Atelierul Ummoc colaborează cu Aura SA de ceva ani buni deja și putem spune cu ușurință că suntem foarte mulțumiți de această colaborare. Lucrul pe care îl apreciem mult este faptul că avem parte întotdeauna de o relație-client foarte bună și de o calitate excepțională a produselor. Hamacele noastre s-au împrietenit foarte repede cu miile de metri de cordelină achiziționați de la Aura. Avem 100% încredere în calitatea cordelinei și asta spune multe. Dacă ar fi să îi descriem în trei cuvinte: promptitudine, calitate și prietenie. Recomandăm!" - Ummoc Hammocks